+38 (063) 724 04 60
  • RU
  • Українська

Замовники

Наші клієнти - це ті, хто мотивує нас ставати кращими, сильнішими, професійнішими, для того, щоб ми могли робити їхнє життя щасливішим.

Провідний український виробник гнучкого пакування для харчових продуктів, відомий своєю продукцією не тільки в Україні, а й за кордоном. Основна продукція підприємства - багатошарові поліамідні ковбасні оболонки та термозбіжні пакети, вироблені шляхом соекструзії полімерів із застосуванням високих технологій.
Є однією з провідних девелоперських компаній України. Будує бізнес-центри, в яких вирішується доля економіки країни, та унікальні житлові комплекси, які є невід'ємною частиною і візитною карткою сучасної європейської столиці.
"Грейт Плейнз Юкрейн" - офіційний представник американського виробника техніки Great Plains і Land Pride, що виробляє сільськогосподарське посівне обладнання, машини для ґрунтообробітку та польові обприскувачі.
Національна мережа декоративно-будівельних гіпермаркетів, лідер на ринку України у форматі "Зроби сам". Тут можна побачити та придбати всі останні тенденції з будівельної тематики та декору.
Один з найбільших житлових комплексів України, який розташований в екологічно чистому передмісті Києва. Забудовником проєкту виступає надійна будівельна компанія NOVBUD.
Державний банк України, є одним з найбільших банків країни
Компанія "Інтергал-Буд" - є однією з найбільших девелоперських компаній в Україні. Реалізувала понад 70 об'єктів загальною площею більше 2-х мільйонів квадратних метрів. Компанія входить до ТОП-3 найбільших і найнадійніших забудовників України.
Будівельна компанія, яка насамперед будує для своїх партнерів опору для руху вперед, створює головний фундамент для будь-якого починання - впевненість у завтрашньому дні.
Лідер будівельної галузі України, найбільший оператор ринку нерухомості, орієнтований на забезпечення житлом громадян із середнім рівнем доходу, компанія орієнтована на максимальну доступність своєї продукції широкому колу споживачів.

Потрібна допомога в будівництві? Звертайтеся до нас. Ми завершили вже понад 300 проєктів

Або зателефонуйте

    ОБРАТНЫЙ ЗВОНОК

    Хотите, перезвоним Вам?