+38 (063) 724 04 60
  • RU
  • Українська

Перевірка будівельних робіт

Компанія "Базис" виконує професійну перевірку будівельних робіт у Києві та по всій Україні. Знання в галузі будівельних технологій, СНиП, багаторічний практичний досвід дають нам змогу аналізувати проєкти будь-якої складності та виявляти 100% прихованих дефектів.

Оцінка та приймання виконаних будівельних робіт

Будівельний контроль - ефективний інструмент, який дає змогу замовнику контролювати не тільки якість виконуваних робіт, а й свої витрати. Помилки, виявлені на початковому етапі будівництва, виправити набагато простіше, ніж після здачі об'єкта в експлуатацію.

Послуги перевірки будівельних робіт актуальні для:
1. приватних осіб, які займаються будівництвом будинків, котеджів або ремонтом квартири, офісу, магазину.
2. осіб, які хочуть придбати будинок, котедж.
3. підприємств, зацікавлених у дотриманні строків виконання робіт, якості матеріалів, які використовуються.
4. власників кафе і ресторанів, які зацікавлені у швидкому виконанні низки будівельних робіт із дотриманням усіх норм та вимог до якості.

Залежно від побажань замовника ми можемо перевірити окремий етап або все будівництво під ключ, починаючи від складання кошторису і приймання матеріалів до аналізу завершених робіт. Вартість послуги залежить від обсягу інспектованих робіт (суцільна або вибіркова перевірка).

Професійні послуги будівельного контролю

Якщо вам потрібна професійна перевірка якості будівельних робіт за доступною ціною, замовити її пропонуємо в компанії "Базис". Ми надаємо послуги на експертному рівні й точно знаємо, яких норм і вимог потрібно дотримуватися.

Ми працюємо виключно в межах законодавства та маємо в своєму розпорядженні всі необхідні інструменти для експертної перевірки будівельних робіт будь-якої складності:
- ліцензії та іншу дозвільну документацію;
- команду досвідчених інженерів різного профілю;
- професійне обладнання та необхідні технічні засоби.

За результатами перевірки ми надаємо вам професійний та об'єктивний експертний висновок з достовірними висновками, а саме: - професійну перевірку якості будівельних робіт. Щоб замовити послугу або дізнатися подробиці, телефонуйте за номером.

Потрібен аудит будівельних робіт? Звертайтеся до нас. Ми завершили вже понад 300 проєктів

Або зателефонуйте

З нами співпрацюють

НАПИШІТЬ НАМ

Вам потрібна допомога в перевірці будівельних робіт?

      ОБРАТНЫЙ ЗВОНОК

      Хотите, перезвоним Вам?