+38 (063) 724 04 60
  • RU
  • Українська

Проектування будівель

Проєктування будівель у Києві та по Україні - один із ключових напрямів діяльності компаній "Базис". Ми розробляємо комплексно під ключ або окремі розділи проєктів споруд будь-якого призначення і масштабу. Команда професійних проєктувальників і сучасне програмне забезпечення дають нам змогу розв'язувати навіть найскладніші та нестандартні завдання.

Перелік виконуваних робіт

Співробітники компанії "Базис" складають грамотні проєкти, які строго відповідають експлуатаційним вимогам об'єкта, що зводиться. Ми створюємо плани, креслення, схеми, а також повний пакет робочої документації для зведення будівель, проведення капітального ремонту, модернізації, реконструкції, добудовування додаткових споруд.

Здійснюємо проєктування, а також будівництво під ключ будівель різного типу:
- житлових приватних і багатоповерхових об'єктів;
- громадських будівель (ресторанів, кафе, автосалонів);
- торговельних, розважальних, офісних центрів; - промислових об'єктів (фабрик, заводів, цехів);
- логістичних комплексів, складів.

Проєктувальники розробляють проєкт на Ми обираємо архітектурну концепцію, розробляємо схеми прокладання всіх комунікацій та інженерних мереж, оформляємо й узгоджуємо всю документацію. У нас можна замовити не тільки проєктування, а й будівництво під ключ заміських будинків, промислових, торговельних будівель із цегли, блоків, брусу, оциліндрованих колод або будь-яких інших матеріалів.

Оформлення замовлення в нашій компанії

Штат компанії "Базис" - це команда кваліфікованих і досвідчених конструкторів, інженерів, архітекторів. Коректність проєктування визначає кінцевий результат будівництва та його відповідність усім стандартам. Тому ми приділяємо особливу увагу надійності, функціональності та естетичності будівель. Ми враховуємо всі особливості будови, її призначення, ваші індивідуальні побажання.

Клієнти компанії "Базис" можуть розраховувати на такі вигоди від співпраці з нами:
- застосування програмного забезпечення та 3D-візуалізації;
- точний розрахунок різних конструкцій;
- суворе дотримання вимог чинного законодавства, галузевих стандартів та будівельних норм;
- об'єктивне формування ціни з урахуванням витрат часу, складності та індивідуальності проєкту;

У нас є всі необхідні ліцензії та допуски, що дає можливість надавати послуги в області будівництва, будівництва та будівництва. Звертайтеся в нашу компанію, і ми підготуємо проєкт будівлі за технічним завданням будь-якої складності, а також за необхідності надамо послуги генерального підрядника.

Потрібен проєкт будівель? Звертайтеся до нас. Ми завершили вже понад 300 проєктів

Або зателефонуйте

З нами співпрацюють

ПИШІТЬ НАМ

Вам потрібна допомога в будівництві?

      ОБРАТНЫЙ ЗВОНОК

      Хотите, перезвоним Вам?