+38 (063) 724 04 60
  • RU
  • Українська

Проектування ресторанів

Розробка проєкту майбутнього ресторану - важливий і відповідальний процес, який варто довіряти виключно професіоналам. На цьому етапі власник закладає основи прибутковості в майбутньому. Тому від того, наскільки грамотно буде проведено проєктування ресторану, настільки ефективно він працюватиме надалі.

Розробка проекту ресторану під ключ

Компанія "Базис" пропонує як готові типові рішення, так і авторські розробки, які враховують ваші індивідуальні побажання щодо концепції закладу, його стилю та характеру. Проєктуємо приватні та мережеві ресторани. Проєктна група компанії "Базис" у найкоротші терміни розробить проєкт ресторану будь-якої складності.

У комплекс послуг входить підготовка такого:
- архітектурні рішення;
- інженерні розділи;
- схема розташування функціональних зон;
- технологічний план зони приготування їжі;
- 3D-макет;
- дизайн-проєкт.

Ми повністю беремо на себе вирішення питань узгодження документації за проєктом з контролюючими органами. Готуємо повноцінні архітектурні, конструктивні та інженерні проєкти під ключ відповідно до загальноприйнятих стандартів і цілей замовника, допомагаємо в підборі обладнання. За необхідності готові зробити повний розрахунок кошторису на будівництво об'єкта і виступити в ролі генерального підрядника, виконавши всі будівельні, монтажні та оздоблювальні роботи.

Як працює компанія «Базис»?

Ми розуміємо всю складність ресторанного бізнесу і те, наскільки важливо в цьому напрямку дотримуватися законодавчих вимог. Наші співробітники постійно відстежують будь-які зміни в нормативах, вимогах, системах контролю, вивчають нові формати закладів, технології та готові все це реалізовувати на практиці.

Ми пропонуємо своїм клієнтам:
- адекватні ціни на всі послуги;
- оперативні строки виконання та їхнє суворе дотримання;
- злагоджену роботу команди спеціалістів різного профілю;
- відповідність ухваленим нормам і стандартам.

Ми готові підготувати проєкт об'єкта будь-якого рівня складності - із великими й малими площами, будівництва нових будівель або реконструкції старих. Ми допоможемо вам спроектувати ресторан з особливою атмосферою, куди відвідувачі будуть із задоволенням повертатися.

Потрібен проєкт ресторану? Звертайтеся до нас. Ми завершили вже понад 300 проєктів

Або зателефонуйте

З нами співпрацюють

ПИШІТЬ НАМ

Вам потрібна допомога в будівництві?

      ОБРАТНЫЙ ЗВОНОК

      Хотите, перезвоним Вам?