+38 (063) 724 04 60
  • RU
  • Українська

Ремонт ресторанів

Будівельна компанія Базис пропонує послуги ремонту барів, кафе і ресторанів.

Особливості ремонту та оздоблення ресторанів

Сучасного відвідувача вже складно здивувати незвичними стравами і послугами, а ось цікавий інтер'єр здатний привернути увагу. Професійно й оригінально виконаний ремонт ресторанів так само важливий для успіху закладу, як і смачна кухня, а також висока якість обслуговування. Якщо правильно вибрати підрядника, навіть класичному закладу можна надати додаткової унікальності та шарму.

У розробці дизайнерського проєкту співробітники компанії "Базис" враховують:
- характеристики об'єкта
- розташування, площу, освітлення;
- необхідність оптимізації простору;
- тематику, напрямок закладу (суші-бар, кав'ярня, паб);
- характеристики цільової аудиторії;
- корпоративний стиль;
- особисті побажання замовника.

Незалежно від того, чи виконуватиметься косметичний, чи капітальний ремонт, важливо враховувати специфіку заведеного закладу.

Врахування всіх деталей дає змогу створити інтер'єр, привабливий для відвідувача. Тому ремонт кав'ярні під ключ або будь-якого іншого закладу цієї категорії ми завжди починаємо з розробки дизайн-проєкту.

Ремонт кафе в Києві під ключ

Власник закладу може самостійно зайнятися пошуком і купівлею необхідних матеріалів, залучати до виконання різних видів оздоблювальних робіт окремих майстрів. Але такий підхід забирає багато часу, сил і вимагає зайвих витрат. Ба більше, він знижує рівень відповідальності за кінцевий результат. Будівельна компанія "Базис" пропонує комплексний підхід до оздоблення ресторанів.

Ми виконуємо ремонт під ключ, знімаючи з клієнтів навіть такі дрібні клопоти, як розвішування штор, складання меблів, встановлення кухонного обладнання. Такий підхід значно прискорює виконання роботи, зменшує суму кошторису і гарантує отримання саме того результату, на який ви чекаєте. Вартість ремонту кафе під ключ залежить від площі, стану об'єкта, складності робіт.

Ми пропонуємо доступні тарифи на всі види оздоблювальних і ремонтних робіт, гарантуємо точне дотримання обумовлених термінів і технологічних норм. Якщо вам потрібен професійний ремонт кафе в Києві, ми виконаємо його швидко і грамотно. З нашою допомогою ваш бізнес стане оригінальним і прибутковим. Залишити заявку на виконання ремонту ресторану або уточнити деталі надання послуги ви можете за телефоном.

Потрібен ремонт ресторану? Звертайтеся до нас. Ми завершили вже понад 300 проєктів

Або зателефонуйте

З нами співпрацюють

ПИШІТЬ НАМ

Вам потрібна допомога в будівництві?

      ОБРАТНЫЙ ЗВОНОК

      Хотите, перезвоним Вам?